Adcentric
Roteste ecranul
Roteste ecranul

Evenimente

Ce reprezentam?

NUNTA PERFECTA

 

Dragi viitori miri,

Numele meu este Amalia Consulea si ma adresez voua in dubla mea calitate de proprietar si administrator al Restaurantelor Zexe. Lucrez in domeniul alimentatiei publice inca din anul 1998 si incepand cu anul 2006 mi-am amenajat propriul salon de evenimente.

 

Foarte important este faptul ca va voi asista personal pe toata perioada de pregatire a evenimentului, punandu-va la dispozitie toata experienta acumulata.

 

Amplasat pe malul lacului, in Parcul Studentesc Tei, intr-un cadriu de exceptie, Zexe evenimente a fost special conceput pentru a satsiface cele mai exigente cerinte: cele mai gustoase feluri de mancare, bauturi atent alese, serviciu fara repros.

 

Toate acestea imi permit sa afirm ca va pot organiza NUNTA PERFECTA!

 

Las modestia in seama celor mai putin calificati! Daca afirmatiile de mai sus vi se par prea curajoase, va invit sa le verificati, cand doriti sa mancati si sa beti bine, intr-unul dintre celelalte restaurante pe care le operam: Zahanaua Gastronomica, din Strada Icoanei nr. 80 (care a castigat de 4 ori titlul de cel mai bun restaurant romanesc) sau Cherhanaua Gastronomica, din Strada Alecu Russo nr. 12.

 

In spatele acestor distinctii se afla foarte mula munca, pasiune, creativitate si o echipa de profesionisti.

Program
Luni-Duminica 8:00-22:00